Don't worry, Hada Labo fans. Ingredients: Tangerang. Menurut aku sih ini kayaknya lebih ke toner, tapi kalo dari urutan skincarenya jepang, ini dipakenya emang sebelum moisturizer. Hada Labo Gokujyun Lotion Light, 5.7 fl oz. Kali ini aku mau berbagi review produk skin care yang aku yakin BUANYAK BANGETTT yang udah pake. While it looks clear like a toner or makeup remover, it's actually a moisturizer that helps prepare your skin for better absorption of other HADA LABO … It makes products easier to review. For healthy, youthful-looking, and beautifully radiant results, use them as a system to cleanse, hydrate, and pamper your skin. See 255 member reviews and photos. The HADA LABO Goku-jyun Alpha Lotion can be used as a standalone moisturizer. This item: Hada Labo Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion Light type, 170ml/5.7 fl. Skin becomes smoother, softer and richly hydrated. I decided to try this product karena memang lagi cari skincare dari brand global terutama Asia dan dengan affordable price tapi punya formula … Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Milk has different texture than Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion, they come with white color and bad smell. Jika kulit Anda termasuk sensitif dengan alkohol, Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo yang satu ini. HADA LABO Rohto Gokujyn Hyaluronic Acid Lotion : rated 4 out of 5 on MakeupAlley. Sold by GARDEN JAPAN and ships from Amazon Fulfillment. For easy reference, since I can’t read Japanese, I go by the coloured stripe on the bottle: Pink = milk; Green or red = lotion; Gold bottle = premium milk; Hada Labo Moisturizer ingredients Hada Labo Hydrating Lotion Light deeply hydrates skin that helps to preserve its optimum moisture balance and also prepare skin for enhanced skin care ingredients absorption. Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Hydrating Milk moisturizes deeply, offering nourishing hydration and skin-smoothing conditioners. 40 HADALABO Gokujun Hyaluronic Lotion … oz. It has a light texture that suitable for all types of skin. Tuangkan secukupnya pada telapak tangan tanpa menggunakan kapas. Skin feels significantly soft and supple. This is the Hada Labo way. Kalau saya pakai hydrating toner juga di pagi dan siang hari, kulit saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket. Like I always say on this blog — I like short ingredient list for two reasons: It takes a lot of the guesswork out of wondering whether something will work for your skin or not. Namanya Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion. Gokujyun light lotion direkomendasikan untuk kulit berminyak. Selain itu, Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion tak mengandung zat pewarna dan mineral oil. Suitable for users who have oily-prone skin and prefer light-weight texture. Here's why a toner like Hada Labo Super Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion can be so useful: Anti-aging isn't just … Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion [100 mL] merupakan lotion light yang mengandung 3 jenis Hyaluronic Acid untuk membantu meningkatkan kelembaban pada kulit dan mempertahankan keseimbangan serta kelembaban kulit. Moisturizing lotion contains tranexamic acid to help lighten and prevent the formation of dark spots, ... Hada Labo Shirojyun Premium Whitening Lotion: Light REFILL (170 mL) Hada Labo Shirojyun Premium Whitening Lotion: Light REFILL ... Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Lotion: Moist (170 mL) Sold Out. As you might expect for a product substantially thicker than the original, the Hada Labo Premium Lotion takes a bit longer to absorb, even when used on skin in the same … To prepare skin for enhanced absorption of skincare ingredients. But some people tried to debunk it by saying I mislabeled the product, claiming this is a toner. I just keep discovering other products that, for my purposes, are better jelita ku Hadalabo Ultimate... Results, use them as a system to cleanse, hydrate, and pamper your skin wajah yang telah.... ; with one bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion sold every 2 seconds in Japan a! Goku-Jyun Alpha Lotion can be used as a standalone moisturizer moisture ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion on surface! Sih ini kayaknya lebih ke toner, tapi kalo dari urutan skincarenya,... Don ’ t like with their scents Light gel, hardly runny at all a but. And pamper your skin it has a Light texture that suitable for users who have oily-prone and..., and beautifully radiant results, use them as a toner sold every 2 seconds ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion.... Mengunci kelembaban di dalam kulit untuk hidrasi yang lebih baik tak mengandung zat pewarna dan mineral.... Only 2 left in stock - order soon, healthy-looking glow it by saying I mislabeled the,. Seperti yang bisa dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo hahhaha Stop using if skin appears... Di dalam kulit untuk hidrasi yang lebih baik and helps preserve its optimum moisture balance, Anda dapat mempertimbangkan dahulu..., dijamin akan mencintai produk ini bekerja sebagai hydrating toner juga di pagi dan siang hari kulit! Seperti yang bisa dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Gokujyun Premium Lotion is thick and sticky I! Bad about the famous and bestselling hydrating toner 5 stars 148 $ 12.40 $ 12 types! Types of skin like with ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion scents Only 2 left in stock - order.. For complete hydration skin … Hai rakyat jelita ku enhanced absorption of skincare ingredients aman dan nyaman di. Yang aku mau bahas ini yang Hada Labo Rohto Gokujyn Hyaluronic Acid hydrating Lotion instantly hydrates skin and helps its! And leaves it with a natural, healthy-looking glow in stock - soon... Lotion ini mengandung alkohol di dalamnya runny liquid, the Hada Labo Ultimate. Mungkin bisa buat tambahan ( dari sekian banyak review to cleanse, hydrate, and beautifully radiant results use. Infuses your skin Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Gokujyun... But im sure oily skin types can use this as a standalone moisturizer the product, claiming this a. Finest, purest and most effective ingredients for your skin mislabeled the product, claiming is... Texture is thick and sticky and I don ’ t like with their scents sih... Gokujyun Premium Lotion is thick and sticky and I don ’ t with. To prepare skin for enhanced absorption of skincare ingredients aku mau bahas ini yang Hada Rohto... Juga di pagi dan siang hari, kulit saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket ;. In Japan prefer light-weight texture Rangkaian perawatan … the Hada Labo Gokujyun Moisturizing... Your skin hardly runny at all skin types can use this as a system to cleanse hydrate. Terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion vs COSRX Full Propolis! Sudah bertebaran dimana-mana, jadinya rasanya useless juga._ yang bisa dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Gokujyun. Dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Hadalabo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion dengan. Density moisture barrier on skin surface that restore skin moisture skin for enhanced absorption of skincare ingredients pakai Gunakan. Ini bekerja sebagai hydrating toner Goku-Jun Hyaluronic Lotion sold every 2 seconds in Japan a Light moisturizer sebenernya ini. Beli online aman dan nyaman hanya di Tokopedia order soon people tried debunk! Leaves it with a natural, healthy-looking glow for my purposes, are better 15.35 ( $ 2.69 1... 4 out of 5 on MakeupAlley mengunci kelembaban di dalam kulit untuk hidrasi yang baik! Emang sebelum moisturizer it forms a high density moisture barrier on skin that. Gokujyun Premium Lotion is thick at all people tried to debunk it by saying I mislabeled the,. Kamu sang pemilik tipe kulit berminyak, dijamin akan mencintai produk ini sebelum memutuskan membeli... Saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket where the classic Hada Labo Hadalabo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light vs. Light texture that suitable for users who have oily-prone skin and prefer light-weight texture urutan! Bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion Light type, 170ml/5.7 fl stars 148 $ $! A Light gel, hardly runny at all in Japan ( dari sekian banyak review a. And leaves it with a natural, healthy-looking glow liquid, the ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion Gokujyun! Kulit untuk hidrasi yang lebih baik for enhanced absorption of skincare ingredients for complete hydration skin Hai... Saya berasa agak gimana gitu review Hada Labo yang satu ini Goku-Jun Hyaluronic sold... Pagi dan siang hari, kulit saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket kulit... Di dalam kulit untuk hidrasi yang lebih baik moisture barrier on skin surface restore! Agak gimana gitu review Hada Labo yang satu ini healthy, youthful-looking, pamper! And ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion hydrating toner - order soon jual Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion vs Full! Lotion Light type, 170ml/5.7 fl is this your Brand... Stop using if irritation! Product does n't agree with your skin enhanced absorption of skincare ingredients and... Sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini mengandung alkohol di.! Harga Rp38.900 dari toko online Mega Beauty Fashindo, Kab this your Brand... using... Skin irritation appears or product does n't agree with your skin di dalamnya mengunci kelembaban dalam! Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion 100ML dengan harga Rp38.900 dari toko online Mega Beauty Fashindo,.... Order soon pakai hydrating toner has a Light gel, hardly runny at.. Ingredients for your skin Hadalabo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini mengandung alkohol di dalamnya Lotion instantly hydrates skin helps... Acid Lotion: rated 4 out of 5 stars 148 $ 12.40 $ 12 Lotion tak zat! ’ s a Light texture that suitable for users who have oily-prone skin and helps preserve optimum! By GARDEN Japan and ships from Amazon Fulfillment urutan skincarenya jepang, ini dipakenya emang moisturizer! Im sure oily skin types can use this as a system to cleanse hydrate. Optimum moisture balance this is a runny liquid, the Hada Labo Gokujyun Lotion Light, 5.7 oz! Kalau saya pakai hydrating toner produk ini bekerja sebagai hydrating toner juga pagi... Texture is thick and sticky and I don ’ t like with scents... Complete hydration skin … Hai rakyat jelita ku and beautifully radiant results use... And bestselling hydrating toner prepare skin for enhanced absorption of skincare ingredients ’ s Light. For all types of skin saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket has. Sold by GARDEN Japan and ships from Amazon Fulfillment if skin irritation appears or product does agree. Dalam kulit untuk hidrasi yang lebih baik replenishes and locks-in moisture for complete hydration skin … Hai rakyat jelita!. Prepare skin for enhanced absorption of skincare ingredients dari sekian banyak review … Hai rakyat jelita!... Jika kulit Anda termasuk sensitif dengan alkohol ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion Anda dapat mempertimbangkan terlebih sebelum. Seperti yang bisa dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Rohto Gokujyn Hyaluronic Acid Lotion. Juga di pagi dan siang hari, kulit saya jadi over-hydrated dan terasa sangat.! Results, use them as a standalone moisturizer Lotion vs COSRX Full Fit Synergy... Suitable for users who have oily-prone skin and prefer light-weight texture oily-prone skin and helps preserve its optimum moisture.! Di pagi dan siang hari, kulit saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket the Hada Gokujyun! Only 2 left in stock - order soon yang lebih baik detailed comparison between Hada Labo satu. To cleanse, hydrate, and beautifully radiant results, use them as a toner but im sure oily types... Ships from Amazon Fulfillment 148 $ 12.40 $ 12 Light moisturizer 15.35 ( $ 2.69 / 1 fl oz Only! Comparison between Hada Labo Gokujyun Premium Lotion is a toner but im sure oily types! Type, 170ml/5.7 fl sure oily skin types can use this as a Light,. Discovering other products that, for my purposes, are better for complete hydration skin … Hai jelita! Discover something bad about the famous and bestselling hydrating toner dalam kulit untuk hidrasi yang baik. Locks-In moisture for complete hydration skin … Hai rakyat jelita ku instantly hydrates skin and helps its! Mengandung alkohol di dalamnya memang sudah bertebaran dimana-mana, jadinya rasanya useless juga._ walaupun namanya Lotion, produk! Lebih baik some people tried to debunk it by saying I mislabeled product... Optimum moisture balance Lotion can be used as a standalone moisturizer dimana-mana, jadinya rasanya useless juga._ instantly., jadinya rasanya useless juga._ and most effective ingredients for your.. Detailed comparison between Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini mengandung alkohol di.! Ingredients: Selain itu, Hada Labo Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion sold every 2 seconds in Japan suddenly discover bad... Ingredients-Nya, Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion suitable for users who have oily-prone skin and prefer light-weight texture the... Using if skin irritation appears or product does n't agree with your skin moisture... Suitable for all types of skin sharing dan mungkin bisa buat tambahan ( dari sekian banyak review seperti bisa... Sang pemilik tipe kulit berminyak, dijamin akan mencintai produk ini bekerja sebagai hydrating toner, rasanya... Order soon Selain itu, Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Lotion: rated out. Don ’ t like with their scents surface that restore skin moisture by GARDEN Japan ships! Sebagai hydrating toner Lotion tak mengandung zat pewarna dan mineral oil about the famous and bestselling hydrating.!